ضرورت استفاده از کود ارگانیک(ورمی کمپوست)
 
ورمی کمپوست-کرم طلا ساز آیزنیا فوتیدا
تولید وفروش کود آلی ورمی کمپوست و کرم خاکی آیزینیا فوتیدا
 
 

< كميسيون كشاورزي به جنگ كود شيميايي مي رود ؟! (1391/09/26) . مصرف بالا و بي رويه سموم کشاورزي يکي از دغدغه هاي جدي كشور محسوب مي شود و بعضا ميزان مصرف سموم نباتي در برخي استان هاي كشور پنج برابر متوسط کشوري گزارش شده است. به گزارش دهقان نيوز، بر اساس تحقيقات انجام شده، تبعات مصرف بالاي سموم در محصولات کشاورزي، شيوع بالاي انواع سرطان ها را در پي داشته و نيز عاملي در کاهش رشد و نمو جنين، نازايي و ... بوده است. در همين خصوص يك عضو كميسيون كشاورزي مجلس نسبت به مصرف هر نوع سموم شيميايي در كشور هشدار داده است. غلامرضا نوري در اين باره مي گويد: مقوله جديد در بحث مصرف کود، بحث کودهاي ارگانيک و کودهايي است که منشأ غيرشيميايي دارند که از نظر علمي توصيه مي‌شود. اين کود‌ها در تقويت خاک و افزايش بهره‌وري کارآمدند و در کميسيون کشاورزي نيز هر کاري که براي حمايت از توليد اين نوع کود و فرهنگ سازي مصرف آن، انجام خواهيم داد. وي درباره تأثير مصرف اين نوع کود‌ها در سلامت جامعه ادامه داد: هنگامي که از اين کود‌ها استفاده شود، ديگر نگراني تبعات جانبي آن را نداريم؛ از جمله آلودگي خاک و محصول. هنگامي که از کودهاي شيميايي استفاده شود، به مرور زمان محصول تغييراتي خواهد کرد و فساد پذيري آن افزايش مي‌يابد و براي مصرف کننده مضر خواهد بود. برخي سرطان‌ها و بيماري‌ها نيز ناشي از مصرف بيش از اندازه کودهاي شيميايي در کشاورزي است. در کودهاي ارگانيک، ديگر اين نگراني‌ها را نداريم، چرا که کاملا طبيعي هستند و عوارضي ندارند در نتيجه براي ارتقاي سلامت جامعه سودمندند و هر چه براي فرهنگ سازي استفاده از اين کود هزينه کنيم، کمتر از هزينه‌هايي است که براي درمان بيماري‌هاي ناشي از مصرف کودهاي شيميايي است. اين عضو کميسيون کشاورزي در مورد تأثير استفاده از کودهاي ارگانيک در صادرات محصولات کشاورزي گفت: کشورهاي وارد کننده براي ورود محصولات کشاورزي ضوابط خاصي دارند و آزمايش‌هاي ويژه‌اي انجام مي‌دهند تا استانداردهاي لازم را دارا باشند و در صورت هر گونه مغايرت با استاندار‌ها، محصولات را برمي‌گردانند. اگر توليد ارگانيک نداشته باشيم، نمي‌توانيم محصولات خود را صادر کنيم، چرا که آن‌ها نخواهند پذيرفت. به گفته نوري، حفظ خاک که منبع توليد است، نخستين نتيجه استفاده از کودهاي ارگانيک است. کودهاي شيميايي بافت خاک را تغيير مي‌دهند و به مرور زمان حاصلخيزي خاک کاهش مي‌يابد، ولي کودهاي ارگانيک نه تنها عوارضي براي خاک ندارد، بلکه خاک را تقويت هم مي‌کنند.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 14 دی 1391برچسب:کود ارگانیک,کود شیمیایی,عامل سرطان,, :: 17:34 :: توسط : گروهی

درباره وبلاگ
به وبلاگ ما خوش آمدید شرکت دانش بنیان معجزه ی رویش غرب با همکاری تعدادی از کارشناسان مجرب در زمینه کشاورزی بر آن شده تا با تولید محصولات پاک به شما عزیزان ارائه خدمت نماید.گروه ما در زمینه تولید کود ارگانیک(غیر شیمیایی) -محصولات کشاورزی ارگانیک(گندم جو ...)فروش گونه های کرم انزنیا فوتیدا آماده ارائه خدمت به همه کسانی است که برای سلامتی خود ارزش قائل هستند.شعاری که گروه ما به دنبال تحقق آن می باشد (غذای سالم=جامعه ی سالم)است. که امیدواریم بتوانیم با نهادینه کردن فرهنگ استفاده از محصولات غیر شیمیایی و پاک گامی بزرگ در راستای تامین سلامتی جامعه برداشته باشیم.اگر برای سلامتی خود و عزیزانتان ارزش قائل هستید با ما همراه شوید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان "چی خورد چی شد!"پدیده طبیعی" Eisenia foetida_Vermicompost و آدرس khazandeh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 57
بازدید ماه : 61
بازدید کل : 11959
تعداد مطالب : 16
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1